We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.





Say yes to the best - Del Monte

Oranje-vruchtenconfituur



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1 blik halve abrikozen op lichte siroop (420 g), uitgelekt
  • 1 blik halve perziken op sap (415 g), uitgelekt
  • 350 g geleisuiker voor halfzoete confituur
  • 2 tl citroensap
  • ½ tl gemalen kaneel





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Oranje-vruchtenconfituur


Recept van: Del Monte



4
10-20 minuten
ontbijt
abrikoos


  1. Pureer de helft van de abrikozen en de helft van de perziken.
  2. Doe samen met de geleisuiker in een pan.
  3. Snijd de rest van het fruit in kleine blokjes.
  4. Schep het fruit met het citroensap en de kaneel door de suiker en puree.
  5. Breng aan de kook.
  6. Laat, zodra de massa goed pruttelt, de confituur nog 1 minuut doorkoken.
  7. Schep de warme confituur in potten. Sluit de potten en laat ze omgekeerd 15 min. afkoelen.
  8. Keer de potten weer en laat de confituur helemaal afkoelen.