Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.





Say yes to the best - Del Monte

Fruitijsjes op ’n stokje-Vanilleyoghurt met abrikoos



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1 blik halve abrikozen op lichte siroop (420 g), uitgelekt
  • 2 el poedersuiker
  • 200 ml halfvolle vanilleyoghurt





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Fruitijsjes op ’n stokje-Vanilleyoghurt met abrikoos


Recept van: Original Del Monte



8
10-20 minuten
dessert
abrikoos


  1. Pureer de abrikozen met de staafmixer. Voeg naar smaak poedersuiker toe.
  2. Schep de abrikozenpuree in 2-3 slagen door de yoghurt zodat een marmereffect ontstaat. Schenk met mengsel in 4 ijslollievormpjes (à 100 ml) en sluit ze. Zet 4-6 uur in de vriezer.