Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.





Say yes to the best - Del Monte

Rundsbrochette met abrikoos, koriander & hummus



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 500 g biefstuk, in blokjes van 3 cm
  • 1 blik halve abrikozen op lichte siroop (420 g), uitgelekt
  • 2 tl gemalen komijn
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • sap van 1 limoen
  • 3 el olijfolie
  • 1 bosje koriander, grof gehakt
  • 200 g hummus





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Rundsbrochette met abrikoos, koriander & hummus


Recept van: Original Del Monte



4
50-60 minuten
diner
abrikoos


  1. Doe de biefstuk met de abrikozen in een schaal. Voeg de komijn, de knoflook, het limoensap en de olijfolie toe en schep om. Marineer het vlees minstens 30 min. afgedekt in de koelkast.
  2. Steek de barbecue aan. Rijg de biefstuk met de abrikozen aan metalen spiesen. Gril de spiesen op de hete barbecue in 4-5 min. rondom bruin en vanbinnen rosé of naar wens gaar.
  3. Leg de spiesen op een schaal. Bestrooi ze met de koriander en serveer met de hummus.
  4. Serveertip: Lekker met een frisse salade en knapperig platbrood.
  5. Tip: Maak zelf hummus: pureer 1 uitgelekt blik kikkererwten met 1 teen knoflook en een flinke straal olijfolie. Breng de dip op smaak met 1 el citroensap, tahin (sesampasta), zout en peper.