We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.





Say yes to the best - Del Monte

fruitpunch



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1 kleine Kanteloep-meloen
  • 250 g vers rood fruit (frambozen, braambessen, blauwe bessen of aardbeien)
  • 2 kiwi’s
  • 200 g abrikozen
  • 1,5 l droge witte wijn
  • 750 ml cava of prosecco
  • 3 takjes munt
  • suiker





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





fruitpunch


Recept van: De Ryck David



8
20-30 minuten
koffie / teatime
abrikoos


  1. Was en schil het fruit en snij het in kleine stukjes. Bestrooi met wat suiker, voeg de muntblaadjes toe en laat even trekken.
  2. Neem een grote punchbowl (glazen kom) en vul met witte wijn. Doe hier het fruit bij en laat het geheel afkoelen in de koelkast.
  3. Vlak voor het serveren giet je de cava of prosecco bij je fruitpunch.