We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.





Say yes to the best - Del Monte

Croissant met abrikoos en banaan



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1 croissant
  • 1 el hazelnoten
  • 1/2 el gemberconfituur of citroenmarmelade
  • 1/2 el fijngehakte verse munt
  • 25 g light roomkaas
  • abrikoos
  • 1/2 banaan





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Croissant met abrikoos en banaan


Recept van: Lies De Man



1
10-20 minuten
ontbijt
abrikoos


  1. Hak de hazelnoten grof en rooster ze goudbruin in een droge koekenpan. Laat ze in een kommetje afkoelen.
  2. Roer de confituur, munt en verse roomkaas door de hazelnoten en laat deze pasta een kwartiertje staan.
  3. snij de abrikozen en bananen in plakjes
  4. Snijd het croissantje open en bestrijk de onderkant royaal met de hazelnootpasta.
  5. Leg de abrikozen (of pruimen) en plakjes banaan er om beurten dakpansgewijs op.
  6. Leg de bovenste helft van het croissantje erop.
  7. Ideaal voor wie houdt van een zoete start van de dag!