Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.





Say yes to the best - Del Monte

Biefstuk in de wok met asperges & abrikoos



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 2 el dunne sojasaus
  • 2 tl rietsuiker
  • 3 el Thaise zoete chilisaus
  • 2 el oestersaus
  • sap van 1 limoen
  • 5 el olie
  • 400 g (kogel)biefstuk, in dunne plakjes
  • 2 rode uien, in stukken
  • 500 g groene asperges, in schuine stukjes van 3 cm
  • 1 blik halve abrikozen op lichte siroop (420 g), uitgelekt en gehalveerd / 3 bosuitjes, in schuine stukjes van 2 cm / 250 g noedels





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Biefstuk in de wok met asperges & abrikoos


Recept van: Original Del Monte



4
10-20 minuten
diner
abrikoos


  1. Meng voor de woksaus de sojasaus met de rietsuiker, chilisaus, oestersaus en het limoensap.
  2. Verhit de wok heel heet voor. Voeg dan 2 el olie toe en direct de biefstuk en roerbak in ½ min. bruin.
  3. Schep het vlees uit de pan. Schenk de laatste 2 el olie in de wok. Bak de ui met asperges in 6 min. beetgaar.
  4. Schep de biefstuk, abrikozen en bosuitjes door de groenten in de wok. Schenk de woksaus erbij en roerbak nog 1 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper.
  5. Kook intussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, stort in een vergiet, doe terug in de pan en meng met 1 el olie.
  6. Verdeel de noedels over 4 kommen. Schep de biefstuk erop.
  7. Tip: Snijd de biefstuk in grote stukken van zo’n 3 cm, dan blijft het vlees rosé en sappig tijdens het wokken.