We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.





Say yes to the best - Del Monte

Kippenblokjes met honing en ananas



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 80 gr honing
  • Groot blik Del Monte ananas
  • 700 gr kipfilet
  • 2 rode paprika's
  • 7 cl wijnazijn
  • 7 cl sojasaus
  • 7 cl ketchup
  • 2 eetlepels arachide-olie
  • 1 eetlepel worchestersaus
  • 1 eetlepel boter





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Kippenblokjes met honing en ananas


Recept van: Sven Adriaenssens



4
20-30 minuten
diner
ananasblokjes


  1. Meng, met de garde, de honing en de azijn in een kom. Voeg dan de ketchup toe, de sojasaus en de Worchestersaus.
  2. Snij de paprika’s in reepjes en de kip in kleine blokjes. Verwarm de olie in een grote, diepe pan en bak er de varkensblokjes in op hoog vuur tot ze lichtbruin zijn. Voeg de paprikareepjes toe, roe
  3. Verwarm ondertussen de boter in een grote pan en bak de ananas goudbruin op een hoog vuur.
  4. Serveer heel warm met de rijst die je gelijktijdig liet garen. Je kan alles eventueel bestrooien met gesnipperde lente-uitjes.