We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.





Say yes to the best - Del Monte

vietnamese zoete kip



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 4 schijven ananas, 800 g kipfilet, 2 kleine wortels, 2 uien, 1 klein blikje sperziebonen
  • 2 teentjes knoflook
  • 50 g rozijnen
  • 6 koffielepels tomatenpuree
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 theelepels gembersnippers
  • 2 koffielepels kerriepoeder
  • 1 deciliter ananassap
  • 100 g ongezouten crahewnoten





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





vietnamese zoete kip


Recept van: peggy bevers



4
40-50 minuten
diner
ananasblokjes


  1. Snij de kipfilet in smalle reepjes. Pel de uien en snipper deze fijn, wortelen schoonmaken en in reepjes snijden, knoflook persen.
  2. Snijd de plakken ananas in blokjes (doe het sap in een glas), de sperziebonen afgieten en eventueel in kleine stukjes snijden.
  3. verhit de olie en roerbak de stukjes kip mooi bruin, haal de kip eruit en leg apart. Roerbak de ui, wortel, gember, knoflook, tomatenpuree en kerriepoeder.
  4. Doe de rest van de ingrediënten terug mee in de wok en roerbak alles samen tot het goed warm is.
  5. Serveer met basmati rijst