We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.





Say yes to the best - Del Monte

'Pakketje' van varkenshaasje met peer van Delmonte, brie, honing en noten



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1 varkenshaasje van ongeveer 500 à 600 gr
  • 30 gr gehakte walnoten
  • 30 gr gehakte pistachenoten
  • 200 gr brie
  • vloeibare honing (bv acacia honing
  • 200 gr pancetta in dunne sneetjes
  • peper en zout
  • 1 Delmonte Peer
  • keukentouw





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





'Pakketje' van varkenshaasje met peer van Delmonte, brie, honing en noten


Recept van: GRETA BATEN



2
30-40 minuten
diner
peer


  1. peren laten uitlekken en in schijfjes snijden
  2. De brie in gelijke plakjes van ongeveer 1 cm snijden
  3. Het varkenshaasje langs de langste zijde tot de helft doorsnijden en openvouwen
  4. Leg nu afwisselend schijfjes peer en plakjes brie tussen het varkenshaasje
  5. Strooi er de gehakte noten over en hierover de vloeibare honing
  6. Vouw dan het varkenshaasje opnieuw dicht
  7. Pak vervolgens het haasje in met de pancetta en bind het vast met het keukentouw
  8. Leg het "pakketje" op een matig vuur van de barbecue, draai tijdig om (of maak het klaar in de oven)