Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.





Say yes to the best - Del Monte

Gegrilde perzik met limoen-vanille mascarpone



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1 blik halve perziken op sap (415 g)
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • grof zout
  • 250 g mascarpone
  • 4 el agavesiroop of honing
  • zeste van 1 limoen
  • 1 vanillestokje
  • 1 handvol geschaafde amandelen
  • enkele blaadjes munt als garnering





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Gegrilde perzik met limoen-vanille mascarpone


Recept van: Blogger



4
0-10 minuten
dessert
perzik


  1. Doe de mascarpone in een kommetje. Snijd het vanillestokje overlangs door en schraap er de zaadjes uit.
  2. Doe de vanille samen met de agavesiroop en zeste van limoen bij de mascarpone en meng goed.
  3. Zet even weg in de koelkast. Neem de perziken uit het blik en dep ze droog met wat keukenpapier.
  4. Wrijf ze in met een weinig olijfolie en bestrooi ze met wat grof zout.
  5. Grill de halve perziken gedurende een aantal minuten op de barbecue.
  6. Leg de halve perziken op een bordje en doe er een stevige lepel van het mascarpone mengsel op.
  7. Werk af met de geschaafde amandelen en enkele blaadjes munt.