Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.





Say yes to the best - Del Monte

Fruithoorn met slagroom



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 75 g pure chocolade, in blokjes
  • 3 el discodip
  • 4 ijshoorntjes
  • 1 blik halve perziken op sap (420 g), uitgelekt
  • 125 ml slagroom
  • 2 el suiker





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Fruithoorn met slagroom


Recept van: Original Del Monte



4
10-20 minuten
dessert
perzik


  1. Smelt de chocolade in een kom boven een pan heet water (au bain-marie), zorg dat de kom het water niet raakt. Strooi de discodip op een bord. Neem de kom met gesmolten chocolade van de pan.
  2. Dip een ijshoorntje in de gesmolten chocolade en dan in de discodip. Zet het hoorntje in een rekje, glas of beker zodat de chocolade kan afkoelen en hard worden.
  3. Maak zo nog 4 hoorntjes. Snijd intussen de perziken in partjes. Klop de slagroom met de suiker stijf. Vul de hoorntjes met de perzikpartjes en schep op elk hoorntje een flinke toef slagroom.
  4. Tip: Dip de ijshoorntjes eens in geraspte kokos, fijngehakte witte chocolade of hazelnoten.