We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.





Say yes to the best - Del Monte

Ciabatta met kip-perziksalade



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1 ciabatta
  • 100 g verse roomkaas natuur
  • 2 halve perziken op sap (blik 415 g), uitgelekt en 2 el sap achtergehouden
  • 1 sjalotje, fijngesnipperd
  • 200 g gerookte kipfilet, in reepjes
  • 1 stronkje witloof, in reepjes
  • 2 tl verse tijmblaadjes





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Ciabatta met kip-perziksalade


Recept van: Original Del Monte



4
10-20 minuten
lunch
perzik


  1. Snijd een klein stukje van de bovenzijde van de ciabatta en haal het zachte broodkruim eruit.
  2. Roer de roomkaas met het perzikensap los. Snijd de perzik in stukjes.
  3. Schep de perzik met het sjalotje, de kipreepjes en de witloof door de roomkaas.
  4. Breng op smaak met peper en zout en schep in de ciabatta.
  5. Bestrooi met de tijm.
  6. Variatie: Vervang voor een extra hartige smaak de kipreepjes door gebakken spekblokjes.