We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.





Say yes to the best - Del Monte

Thaise biefstukpuntjes salade met mango en ananas



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 4 biefstukjes
  • Rode curry pasta
  • Oestersaus
  • Nam pla (vissaus)
  • 1 blik Del Monte mango
  • 1 blik Del Monte ananas schijven
  • Bruine suiker
  • 100 gram cashewnoten
  • 2 bosuitjes
  • Olie





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Thaise biefstukpuntjes salade met mango en ananas


Recept van: Carla Brueler



4
20-30 minuten
diner
mango


  1. Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan.
  2. Snij de mango en ananas in blokjes.
  3. Snijd de Biefstuk in blokjes.
  4. In wadjan of koekenpan olie verhitten en biefstukblokjes op hoog vuur snel dicht laten schroeien.
  5. 1-2 Eetlepels rode currypasta, 2 eetlepels oestersaus en een flinke scheut vissaus toevoegen.
  6. Alles goed mengen en dan 2-3 eetlepels bruine suiker toevoegen.
  7. Knip er 2 bosuitjes boven in ringetjes en voeg de geroosterde noten en blokjes fruit toe.
  8. Alles even goed doorwarmen en opdienen met witte rijst.
  9. Leg er voor de garnering eventueel een paar takjes koriander op.