We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.





Say yes to the best - Del Monte

Salade met lychees en biefstuk



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 4 biefstukken
  • 250 g prinsessenbonen
  • 1 broccoli
  • 3 lente-uien
  • 1 bosje waterkers
  • 80 g pecannoten
  • sojasaus
  • olijfolie
  • korianderpoeder
  • 250 g lychees





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Salade met lychees en biefstuk


Recept van: Cool Anneke



4
20-30 minuten
diner
lychees


  1. Hak de noten grof. Spoel en droog de waterkers. Pel de lychees, verwijder de pit en halveer ze. Spoel de lente-uien en snij schuin in ringen.
  2. Verdeel de broccoli in roosjes en stoom ze beetgaar. Spoel de boontjes, blancheer ze in gezouten water en laat uitlekken
  3. Kruid het vlees met peper, zout en koriander. Bak het naar smaak in olie. Laat even rusten onder aluminiumfolie. Snij in plakjes.
  4. Verdeel de lauwe groenten, de waterkers, de lychees en het vlees over de borden. Bestrooi met de lente-ui en de noten. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en fleur de sel.